Pohja
100g tummaa gluteenitonta suklaata
100g voita tai margariinia
3kananmunaa
1.5dl sokeria
0,5rkl vaniljasokeria
1,5dl semper hieno jauhoseos
0,5dl kaakaojauhoa
1tl leivinjauhetta
Säädä uuni 200 asteeseen. Sulata kattilassa miedolla lämmöllä paloiteltu suklaa ja rasva. Anna seoksen jäähtyä. Lisää loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20x30cm). Paista uunin keskiosassa n.20min.
Brownien voi päällystää esim. sulattamalla suklaata päälle. Mokkapala päällyskin sopisi tähän. Minä päällystin piirakan tällä kertaa tuorejuusto kuorrutteella ja tuli niin makea setti ettei makean nälkään tarvinnutkaan kovin isoa palasta ottaa.
Kuorrute
200g tuorejuustoa tai sulatejuustoa
225g tomusokeria
50g pehmeää voita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti