lauantai 23. toukokuuta 2015

Kaurapitsit (gluteeniton)

Osallistuin Urtekramin järjestämään leivontakilpailuun tällä ohjeella:

Kaurapitsit

4dl Urtekram kaurajauhoa
2dl sokeria
1tl vaniljasokeria 
1tl leivinjauhetta
1rkl fariinisokeria
100g sulatettua margariinia tai voita
1/2dl kuohukermaa






Sekoita kuivat aineet kulhossa sekaisin, lisää joukkoon rasva ja kerma. Ota taikinasta kahdella teelusikalla pieniä nokareita pellille leivinpaperin päälle, Jätä ympärille tilaa sillä leivonnaiset leviävät. Paista yläritilätasolla 200 asteessa 5-7min. Koristele leivonnaiset esim. sulatetulla suklaalla.
Alla olevasta linkistä voitte käydä äänestämässä omaa suosikkianne gluteenittomista leivonnaisista.
Avaa asetukset napsauttamalla

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti