lauantai 17. tammikuuta 2015

Hiustrendit 2015


Vuoden 2015 hiustrendit jatkuvat samoja linjoja noudattaen kuin edellisinäkin vuosina, lukuunottamatta pieniä uusia tuulia. Luonnollisuus on isoin juttu, kiiltävät, terveet ja paksut hiukset ovat se mihin hiustyylissä pyritään. Luonnolliset suklaan, karamellin, porkkanan ja hunajan sävyt ovat in. Leikkauksissa on edelleen suosituimmat Lob ja Pixie-leikkaus. Hiuksilla leikitellään, sävyillä ja vivahteilla haetaan muutosta ja talven pörröisyyttä siloitellaan tuotteilla pois hiuksista.



Pitkissä hiuksissa näyttävyyttä tuo edelleen latva laineet. Edellisten vuosien sijaan ne saavat olla nyt rennommat ja loivemmat. Lob-leikkaus eli pitkä polkka on suosituin tällä kaudella, se leikataan hieman eteenpäin piteneväksi ja latvaa keventäen. Pixie tyyli saa nimensä keijukaisilta ja se kieltämättä tuokin mieleen keijut. Sivujen lyhyys tuo korvat esiin ja päälliosaan pituus antaa sijaa leikkisyydelle. Otsahiukset ovat edelleen se juttu millä saa minkä tahansa mittaiseen hiukseen ilmettä.
Pixie

Lob

Otsahiukset kehystävät kasvoja

Värjäyksissä on tummissa sävyissä muotia lämpimät ja kiiltävät värit, tumman ruskea, suklaan ruskea ja mokka ovat tämän kauden suosituimmat sävyt. Punaisissa ja kuparisissa sävyissä on myös luonnollisuus in, lämmin porkkana, kulta-kupari ja kastanja tuovat lämpöä sävyihin. Vaaleissa väreissä pastelleja edelleen esiintyy mutta pinnalle on tulossa lämpimät hunajan, kullan ja beigen sävyt. Värjäsytekniikoissa Ombrén on sivuuttanut Sombré. Kun Ombréssa latva vaalennettiin niin Sombréssa latva sävytetään ja värit liukuvat tasaisemmin ja ilman suurta sävykontrastia. Toinen uusi värjäystekniikka on Balayage, siinä väri/raidat ikään kuin maalataan hiuksen pintaan ja sävyerot tulevat vieläkin kauniimmin ja luonnollisemmin esiin.

Kaunis tummanruskea sävy ja latvalaineet.

Balayage


Lämmin puna-kupari.

Lämmin porkkana.

Balayage, kaunis hunajan sävy.

Lämmin kullanvaalea väri.

Mitä pidätte, löytyykö näistä trendeistä teidän hiuksiinne uusia ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti