torstai 22. tammikuuta 2015

Karpisti suolaista piirakkaa


Pohja: 100g voita 2dl profiberia, 1tl psylliumia, 0,5dl kylmää vettä, 1dl juustoraastetta.
Nypi ainekset sekaisin ja anna taikinan turvota hetki. Esipaista pohjaa n.10min 200`asteessa.


Päälle kinkkua, pepperonia yms. Päällys 2kananmunaa, 1dl kermaa, 1prk cremefraichea, mausteet oman maun mukaan (vatkaa käsin nämä sekaisin). Pinnalle juustoraastetta. Paista piirakkaa n.15 min tai että pinta alkaa ruskistua 200`asteessa.


Tästä on tullut niin suosittu piirakkapohja meidän perheessä että lähes joka ilta tehdään tätä iltapalaksi eri mausteilla vain.

Tässä piirakassa makuina kana, ananas, aurajuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti