Voisarvet
2dl laktoositonta maitojuomaa
25g hiivaa
2tl psylliumia
1tl suolaa
1muna
50g sulatettua voita
5dl semperin hienoa jauhoseosta
väliin kinkkukuutioita ja juustoraastetta
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää psyllium, anna turvota hetki. Lisää loput aineet ja vaivaa taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin 20min. Jaa taikana kahteen osaan ja kauli osat n.30cm suuruisiksi pyöreiksi levyiksi ja jaa levyt 8 sektoriin. Laita täytettä leveimpään kohtaan ja lähde käärimään sarveksi leveämmästä päästä. Anna sarvien kohota liinan alla n.40min. Voitele sarvet munalla ja voita laittaa myös pinnalle juustoraastetta. Paista sarvia 225 asteessa n.10min.
Näistä tuli maukkaita ja myös muu perhe tykkäsi näistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti