tiistai 23. kesäkuuta 2015

Herkku marjapiirakka (gluteeniton)

Pohja

400g voita tai margariinia
6dl semper fin mix
2tl leivinjauhetta
3dl sokeria
4 munaa

Sekoita kuivat aineet rasvaan ja ota seoksesta talteen reilu desi. Lisää munat yksitellen seokseen hyvin vatkaten. Levitä täyte leivinpaperilla vuoratulle pellille ja esipaista pohjaa 175'asteessa n. 10 min. 

Ripottele pohjan päälle n. 4dl marjoja (puolukkaa, mustikkaa) sekä keskenään sekoitetut 2dl tomusokeria ja 2tl maissitärkkelystä. Lisää lopuksi piirakan päälle jauhorasva muruseos. Paista piirakkaa vielä 175'asteessa 30 min.


2 kommenttia:

  1. Kiitos herkullisesta ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) tämä onkin kyllä herkkua ja meillä ainakin lapsetkin tykkäsivät puolukoista huolimatta ;)

      Poista