maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kesälomahan se aina kiireisintä aikaa...


Meidän kesäloma kuluu ihan hirvittävällä vauhdilla. Minun lomani ovat pidennettyjä viikonloppuja ja miehellä on ruhtinaalliset 9vk vapaata. Joka viikonloppu on ollut meillä jotakin ohjelmassa. Ensin oli siskoni häät, joissa toimitin kaason virkaa. Niin ihanat ja ikimuistoiset juhlat.
Jesse tanssitti morsiustyttöä...

Siskoni mun

Häiden jälkeen rentouduimme muutaman päivän mökillä. 
Mökillä aika kuluu isäni tekemällä puuveneellä soudellen.

Muutaman työpäivän jälkeen oli taas viikonloppu vapaa. Se kuluikin Jessen jalkapallo turnauksessa. Turnaus oli samalla paikkakunnalla missä sijaitsee mieheni mummola, joten vietimme yhden yön mummolassa ja siellähän lasten aika kuluikin pihalle touhuten ja sammakoita pyydystäen.


Parin työpäivän jälkeen oli minullakin jo 5 pv vapaata ja ne päivät vietimmekin kotona. Hellettä on piisannut ja päivät ovat kuluneetkin rannalla loikoillen ja lasten kanssa vedessä puljautuen. Vesi on ollut jo mukavan lämmintä ja aurinko suorastaan paahtavaa (siitä onkin muistona mukavasti palaneet vanhemmat sillä lapsia muistaa rasvata mutta oma iho unohtuu suojata).


Vielä on pari lomapätkää minullakin ja niihinkin on jo ohjelmaa suunniteltuna. Kesälomaretkiä, mökkeilyä, jalkapalloa ja aikuisten juhlia, siis touhua riittää. 
Tässäpä oli meidän lomakuulumisia. Miten teillä, onko lomat täynnä touhua vai rentoutumista ja rauhoittumista?

1 kommentti: