maanantai 10. marraskuuta 2014

Isää juhlien.


Meidän isänpäivää vietettiin täysin löhöilyn merkeissä. Aamulla kävi pienoinen supina kun lapsoset niin malttamattomina odottivat että saisivat iskälle kahvit ja lahjat sänkyyn kuskata. Jesse oli koulussa tehnyt isälle hienon kravatin ja kortin ja tyttärien kanssa askarreltiin kotona kortti iskälle johon jokainen sai kertoa jotain kivaa iskästä.

 Kortissa luki mm. näin -Isi on kiva kun se ottaa meidät kauppaan ja ostaa joskus muroja tai juustonaksuja, Alisa -Iskä on mulle hauska sählykaveri, Jesse -Isi on kiva kun se tanssittaa meitä ja on se ihan vähäsen rakas, Olivia


 Kakkuna meillä oli juhlasankarin toiveesta suklaakakku, suklaamoussella ja koristelut sai tekijä tehdä oman pään mukaan joten kakun päälle taiteilin sokerimassasta lasten naamat ja onnentoivotuksen iskälle.
Koko päivä kului hölläillen, lapset katsoivat perhe-elokuvia iskän kanssa ja äiti kutoi villasukkia koko päivän. Illalla soittelimme myös isälleni isäinpäivätervehdykset ja lapset saivat ukille myös kertoa että miksi ukki on niin rakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti