maanantai 26. toukokuuta 2014

30-v juhlat

Lauantaina vietimme minun ja mieheni yhteisiä 30-juhliamme. Päivällä kahvittelimme sukulaisten kanssa ja illalla lähti lapsivieraat sekä omat lapset hoitoon ja alkoi aikuisten illanvietot. Lapsemme menivät mummolle hoitoon ja yökyläreissua olikin odotettu jo monta viikkoa öitä laskien.
Päiväksi olin tehnyt tarjolle kakkua, suklaamuffineita, macarons-leivoksia, brownies-paloja, tuulihattuja kinkku-paprikatäytteellä ja jauheliha-juusto coktailpaloja. Illan tarjoiluihin kuului edellisten lisäksi juustotarjotin ja tortillalastut sekä salsa. Boolin tein myös tarjolle.
Booli ohje
2dl Kirkasta
2dl Passoâ-likööri
2dl Apple sourz-likööriä
3-4dl kuivaa valkkaria
1,5l sitruuna vichyä
2l Spritea
Tuli ihanan raikas booli, juuri tuollaiseen helle ilmaan, mikä lauantaina oli, sopiva. Muista tarjottavasti laitan erikseen ohjetta.
Lahjaksi saimme kaikkea ihanaa, leffalippuja kera lastenhoito lupauksen, Tommy Tabermanin-viinilasin minulle ja miehelle olutkolpakko,  pyyhkeitä, tulevaan saunaan saunatuoksuja, lahjakortteja, kukkia ja erilaisia viinejä.
Ihana oli juhlia tasakymppejä kaikkien läheisten ja rakkaiden kanssa upeassa hellesäässä. Päivä tosin oli niin vauhtia täynnä ja koko ajan jalkojenpäällä ollen että illalla kun kiire loppui niin väsymys meinasi viedä allekirjoittaneen. Viimeiset iloiset juhlijat lähtivät koteihinsa pitkästi puolenyön jälkeen jolloin minäkin pääsin pitkälleen ja ei todellakaan tarvinnut unta maanitella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti