torstai 3. huhtikuuta 2014

Otsahiuksista..

Otsahiukset, nuo ihanat kasvojen kehystäjät, muutoksen tuojat kampaukseen ja piristyksen antajat. Usein kun asiakkaani haluavat jotain uutta itselleen niin kyseessä on juurikin otsis. Halutaanko suora vai kaareva, ehkä viisto? 



Kevennetäänkö vai jätetäänkö paksumpi linja. Halutaanko sittenkin todella rikottu otsis. 


Malleja on niin monia ja useat mallit käyvät useimmille. Otsis tuo kampaukseen pienellä vaivalla eloa ja sähäkkyyttä. Oikean mallinen otsis korostaa myös kasvojasi.

Entäs sitten kun kyllästyy otsikseen ja alkaa armoton pois kasvatus :) Minä kuulun juuri tähän ryhmään että säännöllisesti leikkaan itselleni otsiksen ja pian alan kasvattamaan sitä pois. Minusta tuntuu että otsis kutittaa kasvoja ja hiostaakin kesällä. Kasvatusvaihe hiuksissa on aina ärsyttävää aikaa ja otsahiusten osalta varsinkin kun ei aina tiedä että minne ne hiukset saisi nätisti laitettua. 
Erilaisilla letityksillä ne saa kivasti pois kasvoilta. Pinnit ja hiuslakka ovat myös ahkerassa käytössä.


Millainen otsis teidän suosikki on?

2 kommenttia:

  1. Tulin vierailulle ja liityinkin lukijaksi. Kiitos osallistumisesta Hyvä kiertää. Saas nähdä mitä keksin... Kiva blogi, suloiset lapsoset teillä. Ihana oma parturiliike. Oma unelma-ammattini nuorena likkana. Nyt vain harrastuksena. hih. Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun vierailit. Lapsesta asti on minulla ollut haaveammattina parturi-kampaaja :)

      Poista