keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sisustuksen suunnittelua Jessen huoneeseen

Jessen huoneeseen ostimme yhdelle seinälle tapetiksi Kodin terran poistomyynnistä tämän:

Tapetista otan värit muuhun sisustukseen ja tekstiileihin.Värimaailmaksi tulee siis beige, punainen ja musta, ripaus sinistäkin. Luulen että sisustuksesta tulee sellainen että sillä päästään poitsun kanssa useampi vuosi eteenpäin.


Lisäksi huoneeseen pitää hankkia uusi sänky ja vaatekaappi.



Suunnitelma vielä muotoutuu ajan kanssa ja hankintoja teen kun sopivaa ostettavaa osuu kohdalle.  Kun on monta projektia suunnitteilla niin pakko tehdä niitä tärkeysjärjestyksessä ja myös rahavarojen niin salliessa :)

2 kommenttia:

  1. Ihania ideoita! Raitamaitto on meitsin suosikki :)
    Meillä olisi myös edessä poitsun huoneen sisustus! Olen kauheesti etsinyt ideoita netistä, mutta niinkuin monessa muussakin asiassa, myös tässä sisustus-jutussa tytöille löytyy tuhat kertaa enemmän vaihtoehtoja ja ideoita, kuin pojille :/ täytyy siis itse yrittää laittaa luovuus peliin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitakuosi rauhoittaa minun mielestä ja lisäksi se on ajaton eli haaveilen että tulevan murkun huoneessa voisimme hyötykäyttää osan nyt hankittavista sisustusjutuista. Ihan totta tuo että pojille valikoima on aina suppeampi niin vaatteissa kuin sisustusjutuissakin :/

      Poista