perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoon...

Meillä menee pääsiäinen nyt remonttia tehden ja kotona ollen mutta kävimme yhden yön mökillä Kainuun korvessa ja samalla kiersimme sukulaisissa kahvittelemassa.
Pääsiäisessä tykkään juurikin siitä että se on perhejuhlaa ilman sitä joulunajan stressiä ja kiirettä. Saa luvan kanssa rauhoittua ja viettää laatuaikaa läheisten kanssa. Lisäksi jos ilmat ovat vielä suotuisat ulkoilulle niin mikäs sen mukavampaa. 
Mökki on minulle myös erittäin tärkeä paikka, siellä ei ole sähköjä ja vesi kannetaan järvestä joten siellä saa täydellisen irtioton arjesta. Onhan se lapsillekin omalla tavallaan elämys ja ei pikkuväki muista siellä edes kaivata telkkaria, sillä meillä riittää siellä niin paljon muuta touhua. Siellä tulee luonto ihan eritavalla lähelle kuin täällä kaupungissa.
Vanhapirtti

Meillä on siellä myös upea vanhapirtti savusaunoineen ja aittoineen. Talo on museoviraston suojelukohde ja se on nyt siirtynyt isäni siskojen omistukseen ja he remontoivat sitä vanhaa kunnioittaen. Oi sitä vanhan ajan tunnelmaa mitä se talo ja pihapiiri huokuu.
Savusauna

Miniloman jälkeen on nyt ihana jatkaa remonttia mielivirkeänä. Toki kotona pidämme pääsiäisperinteitä ja lapsille on kana muninut suklaamunat jonnekin erikoiseen paikkaan joita sitten sunnuntai aamuna etsitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti