sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Viikonloppu meni täysin ulkona touhuillessa. Lauantaina oli mieheni sählyturnaus ja hän piti Jessen mukanaan siellä koko päivän joten minä keskityin kotona pihaan kun tyttäret leikkivät serkkutyttönsä kanssa. Etupihalta ikkuna seinustalta revin angervo pensaita vajaan 10 kappaletta maasta irti, sillä ne olivat liian lähellä seinää ja sadevesi pääsi oikein muhimaan seinää vasten tämän "kukkapenkin" ansiosta. Siispä pensaat sai lähteä ja haravalla sekä lapiolla muokkailin maan viettämään pois päin seinästä. Tein uuden kukkapenkin etupihamme koivujen väliin kohoversiona. Siihen on tarkoitus istuttaa kuunliljaa, hämyvuokkoa ja idänkurjenpolvea. Vanhasta penkistä siirsin siihen jo metsäkurjenpolvea ja jotakin kevätkukkaa (hauska kun syksyllä laittaa sinne tänne tulppaanin ja helmililjojen sipuleita niin keväällä ei enää muista että mitä on missäkin).



Sunnuntai meni myös pihalla. Viriteltiin lapsille trampoliini, minä pesin ja öljysin ulkokalusteet, mies teki minulle tulevaan hyötypuutarhaan kasvatuslaatikot. Pesimme grillin ja lenkkeilimme. 


Käväisimme myös päivällä katsomassa kun paikalliset jalkapallo naiset pitivät romunkeräystä ja myivät siellä myös näitä "romuja". Löysimme sieltä tytöille polkupyörän 5€, jonka ainoa vika oli että polkimet puuttuivat. Uudet polkimet maksoivat 5€ ja apurattaat 10€. Saimme siis tyttärille pyörän 20€ yhteensä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti