perjantai 7. maaliskuuta 2014

Blogien ihmeellinen maailma

Pitkän aikaa olen jo ihaillut muiden tekemiä upeita blogeja ja pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta että uskaltaisinkohan minäkin joskus oman perustaa. Entäpäs sitten, kun oma blogi on perustettu, mitä sitten kirjoittelisin. No leivonnasta, siitä tykkään, täytekakut ja juustokakut, niitä teen ja tekemisen kautta opin koko ajan myös uutta, niistähän minä voisin ainakin kirjoittaa. 

Sisustaminen ja remontoiminen on myös lähellä sydäntäni, asustammehan 1970-luvun talossa, jota pikkuhiljaa rahavarojen salliessa muokkaamme meille sopivaksi, siitäkin varmasti juttua irtoaisi. Valkoista ja harmaata, pieniä väriripauksia sinne tänne, itsetehtyä ja luotua. 

Perheestämme, siitäkin varmasti tulisi aina välillä kirjoitettua, kuinka yritämme luovia vuorotyötä tekevän isän ja yrittäjä-äidin aikataulujen mukaan, rakentaen turvallisen ja onnellisen lapsuuden lapsillemme. 

Kaikki kauniit, kiiltävät asiat ja esineet, niitä keräilen ja kierrätän, tunnistan itsessäni pienen harakan, jonka on aina pakko saada kauniita tavaroita, näitäkin hankintoja varmasti voisin blogissani esitellä.

Vaatteet, erityisesti lastenvaatteet, niistäkin varmasti tulisi kirjoiteltua, sillä lapsethan kasvavat sitä vauhtia että aina jotakin täytyy olla hankkimassa.

Ehkäpä minulla olisikin kirjoiteltavaa jopa niinkin paljon että voisin blogin perustaa. Hyppy tuntemattomaan on nyt siis tehty ja blogi avattu, tervetuloa lukemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti