sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pääsiäistä odotellessa

Viikonloppu meillä on mennyt ihan kotosalla touhutessa. Miehelläni keuhkokuume paheni niin että hän joutui viikolla olemaan pari yötä sairaalassa ja siksikin tuntui että ei jaksa mitään ihmeellistä touhuta viikonlopun aikana, ollaan vaan ja nautitaan. Lauantaina käytiin lasten kanssa kävelyllä ja kerättiin samalla virpomisoksat jo valmiiksi. Laittelin myös kotiin jo oksia maljakkoon ja koristelin ne hempeän vaaleanpunaisen, lilan ja valkoisen sävyin. Pääsiäistä tykkään muutenkin laittaa ja lasten huoneet puetaankin pääsiäisen kunniaksi kirkkaisiin keltaisen ja vihreän sävyihin kun taas olohuoneessa on pastellisempi tunnelma. Laittelin myös jo reilu viikko sitten partyliten nuorekkuus somisteisiin rairuohot ja ohrat kasvamaan ja ne luovat ihanaa kevät tunnelmaa olohuoneen senkin päällä.

Tänään pidimme leivonta päivää ja pyöräytin 2litran sämpylätaikinan sekä kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa tehdä ohrarieskoja mutta kokeiluksi jäi ja rieskat lensivät suoraan roskiin, jottei kenenkään purukalusto hajoaisi :) Aina ei vaan voi onnistua..

Esittelin tässä taannoin H&M:ltä tilaamiani vaatteita ja perjantaina hain paketin postista ja ehdottomaksi suosikiksi nousi tämä asu. Farkut, toppi ja kietaisupaita. Farkuissa on todella mukava olla, ne istuvat hyvin ja leveät lahkeet laskeutuvat kauniisti, toppi tuo kivasti väriä asuun ja tuo paita, minä vain niin tykkään siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti