tiistai 11. maaliskuuta 2014

Meandi-kutsuilta hankittua.

  Meandi vaatteet olivat pitkään minulla pelkästään ihailun kohteena kovan hintansa vuoksi. Eräillä kutsuilla päätin kuitenkin kokeilla näitä tuotteita ja ostin poitsulle skootteri-paidan. Siinä oli kirkkaan punainen pohjaväri ja turkoosin väriset skootterin kuvat uusretroon tyyliin. Paita oli meillä aktiivisessa käytössä reilun pari vuotta. Koko tämän käyttöajan paita säilytti värinsä täysin, minkaanlaista pesunukkaa ei tullut paitaan ja poika aina pyysi että saanko laittaa sen pehmeän paidan. Vaikka vaatteiden hinta onkin korkeahko niin hyvän laatunsa vuoksi niiden käyttöikä on pitkä. Tyttärillemme ostan aina pari kokoa isommat tunikat jolloin ne menee ensin mekkona ja sitten tunikana. Me&I vaatteet ovat siis olleet meillä jo 4vuotta käytössä ja näitä ihanuuksia tulee hankittua lähes joka kaudelta jotakin.
Nuo Hat with the cat- myssyt oli pakko saada molemmille tyttärille, lisäksi otin kesäisen One cat tunikan ja hempeät Magic pantsit tammikuussa pitämiltäni kutsuilta.
Kutsuilla tarjosin täytekakkua jossa oli suklaa pohja ja välissä appelsiini-mangomoussa, kinkkupiirakkaa, karkkia sekä keksejä. Yhteiskuvaa en valitettavasti muistanut tarjoiluista ottaa.

Laitetaanpas lopuksi pientä kuvakollaasia tyttärien miikkareista :)

Miten teillä, löytyykö Me&I-vaatteita kaapista?

1 kommentti: