keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kesäksi vaatetta



 Kuvat: H&M
 
Tilasin H&M:ltä vaatetta sovitettavaksiMinusta on mukava saada rauhassa kotona sovitella ja katsoa miten vaatteet sopivat yhteen keskenään ja muiden minun vaatteiden kanssa. Osanhan joutuu yleensä aina palauttamaan mutta siltikin koen netistä tilaamisen helpoksi näistä ja eipähän tarvitse mennä sovituskoppeihin hikoilemaan.
 
 


 Kuvat:H&M

Tyttärille otin kesäksi housuja ja Olivialle Hellokitty-tuulitakin ja kuorihousut, Alisalle sopii vielä syksyllä ostettu puku. Meillä on välikausi vaatteina ollut aina ihan perus tuulipuvut tai vk-haalarit sillä vedenpitävyyksillä yms ei ole merkitystä kun tarhassa puetaan kuitenkin kuravaatteet päälle, joten en ole nähnyt järkeä maksaa näistä ominaisuuksista. Lisäksi hieman hiusjuttuja, pinnejä ja pannat.


Kuvat:H&M

Jesselle ostettiin uudet farkut, jätkällä alkaa olla se vaihe et kun kavereillaki on niin mulle kans, tässä tapauksessa farkut taitaa syrjäyttää collarit. Alesta otin nuo toppikset, meillä oli tuollaiset mustat nyt kevät talven ja kestivät loistavasti ekaluokkalaisen rymyämisen, näissä on polvissa ja pepussa vahvemmat kankaat niin siksi tykkään näistä.

 





 

1 kommentti: