lauantai 8. maaliskuuta 2014

Juustokakut

Juustokakut




 Floravanillan tuoma ihanan raikas kuohkeus kakussa ja digestiven antama rouheisuus pohjassa, se on mielestäni juustokakkua parhaimmillaan. Perusreseptini juustokakkuun sisältääkin lähes aina näitä kahta ainesosaa ja sen lisäksi leikittelen erilaisilla makuyhdistelmillä. 
Esittelen tässä parin kakun reseptit.




Mango-appelsiinijuustokakku

Pohja: 200g Digestivekeksiä
75-80g voita

Mousse: 2prk floravanillaa
1prk appelsiini tuorejuusto
1prk mango tuorejuusto
1prk mango sose (125g)
6 liivatelehteä
tilkka appelsiinimehua

Pinta: 2prk mangososetta 
4 liivatelehteä 
tilkka vettä 




Valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Pohja: 200G digestive-keksiä
75-80G voita

Mousse: 2prk floravanilla
400g maustamaton tuorejuusto
1 levy valkosuklaa  
6 liivatelehteä
tilkka vettä

Päälle:n.2,5dl vadelma survosta
4 liivate lehteä
tilkka vettä
(vaniljasokeria) 


Pipari-glögi juustokakku

Pohja: 120g digestivekeksiä
80g pipareita
75-80g voita

Mousse: 2prk floravanillaa
1prk maustamaton tuorejuusto
1prk maitorahka
1,5dl piparimurskaa
6 liivatelehteä
tilkka tummaa glögiä

Pinta: n.2,5dl tummaa glögiä
4 liivatelehteä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti