Juustokakut
Floravanillan tuoma ihanan raikas kuohkeus kakussa ja digestiven antama rouheisuus
pohjassa, se on mielestäni juustokakkua parhaimmillaan. Perusreseptini
juustokakkuun sisältääkin lähes aina näitä kahta ainesosaa ja sen
lisäksi leikittelen erilaisilla makuyhdistelmillä.
Esittelen tässä parin kakun reseptit.
Mango-appelsiinijuustokakku
Pohja: 200g Digestivekeksiä
75-80g voita
Mousse: 2prk floravanillaa
1prk appelsiini tuorejuusto
1prk mango tuorejuusto
1prk mango sose (125g)
6 liivatelehteä
tilkka appelsiinimehua
Pinta: 2prk mangososetta
4 liivatelehteä
tilkka vettä
Valkosuklaa-vadelmajuustokakku
Pohja: 200G digestive-keksiä
75-80G voita
Mousse: 2prk floravanilla
400g maustamaton tuorejuusto
1 levy valkosuklaa
6 liivatelehteä
tilkka vettä
Päälle:n.2,5dl vadelma survosta
4 liivate lehteä
tilkka vettä
(vaniljasokeria)
Pipari-glögi juustokakku
Pohja: 120g digestivekeksiä
80g pipareita
75-80g voita
Mousse: 2prk floravanillaa
1prk maustamaton tuorejuusto
1prk maitorahka
1,5dl piparimurskaa
6 liivatelehteä
tilkka tummaa glögiä
Pinta: n.2,5dl tummaa glögiä
4 liivatelehteä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti