maanantai 17. maaliskuuta 2014

Netistä shoppailtua

Parin viikonlopun ajan olen jo harrastanut tätä omaa ajanvietettäni. Minä en ole oikein ikinä viihtynyt kauppoja kierrellessä ja tykkään tehdä ostospäätökset rauhassa ehkäpä useammankin harkinta päivän jälkeen. Toiset tykkäävät hipistellä tavaroita paikanpäällä mutta minä nautin nettishoppailusta, hintojen vertailusta, aina uudelleen paluusta ihailemaan tietylle sivulle juuri sitä tiettyä tavaraa ja lopulta ehkäpä klikkauksesta, lisää ostoskoriin 
Nyt huomaan että kevät fiilikset ovat jo korkealla ja kotiin uutta halusinkin ja ostokset olivat sitten sisustukseen liittyvää ja pienen tilauksen tein jo puutarhaankiin.

Löysin ihastuttavan nettiputiikin, Hyvän tuulen puoti, josta löysin paljon kaikkea kivaa kotiin. Tilasin servetti telineen mutta meillä se tulee suodatinpusseille käyttöön, kynttilöitä, muffinsivuokia, sisustustekstin WC:n seinälle ja maitolasi tarraa meidän olohuoneen pitkään ja kapeaan pääty ikkunaan, koska haluaisin että ko. ikkuna saisi olla ilman verhoja.

Kuvat: Hyvän tuulen puoti
 
 
Tilauksen tein myös Clas Ohlsonilta. Sieltä bongasin kotiimme kauan etsityn valkoisen leipälaatikon ja lisäksi tilasin minikasvihuoneen pensastomaateilleni. Wc:n oveen otin myös metallisen kyltin.

Kuvat: Clas Ohlson

Netanttilasta piti ostaa toisen tyttären sänkyyn petari niin sieltä lähti myös jotain muutakin tulemaan. Tabletit ruokapöytään, säilytysrasioita ja ihana vintage muovikassi. Muovikassiin ajattelin säilöä aina lehtikeräykseen menevät mainokset yms.

 Kuvat: NetAnttila

Viherpeukaloilta tilasin vielä kevään istutuksiin varjopenkkiin muutamia perennoja ja lisäksi upean ruusupensaan. Perennoja tulee Hämyvuokkoa, Idänkurjenpolvea ja Kuunliljaa. Ruusu on isokukkainen jaloruusu Pink Peace.

Kuvat: Viherpeukalot

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti